Snedker- og tømrervirksomhed der har skabt kvalitet gennem mere end 40 år

Udskiftning og montering af nye vinduer i Roskilde, Holbæk og Ringsted omegn

Udskiftning af vinduer i Roskilde, Holbæk & Ringsted

Lad Nels Rasmussen stå for udskiftning af vinduer og døre – så får du det bedste resultat

Lad en tømrer og snedker lave din udskiftning af vinduer og døre

Det danske vejr er hårdt ved de danske husfacader og ved vinduer og døre. Samtidig er de ældre vinduer ikke produceret så godt som de nye, og med tiden vil både rammer og ruder være medtaget af vind og klima. Så er det tid for en udskiftning af vinduer.

Hos Nels Rasmussen har vi mere end 40 års erfaring med udskiftning af vinduer og døre af alle slags og i alle typer huse. Vi kan skifte alt fra de helt småsprossede bondehusvinduer til de store panoramavinduer. Hos os er udskiftning af vinduer aldrig bare en rutineopgave, men en opgave der skal udføres i den største kvalitet, så ethvert vindue og enhver dør passer perfekt ind i karmen og ind i huset.

Store fordele ved udskiftning af vinduer

Med udskiftning af vinduer og døre opnår du en række fordele, både på kort og på længere sigt:

  • Væsentlig økonomisk besparelse på energiomkostningerne
  • Bedre indeklima
  • Værdistigning i boligen
  • Flottere udseende med nye vinduer og døre

Der fiser rigtig meget varme ud gennem utætte vinduer og døre, og det kan ses på energiomkostningerne. Derfor er der nu tilskud at hente, når det drejer sig om udskiftning af vinduer og døre – både fra Energirenoveringspuljen og ved fradrag i SKAT.

Energispareaftalen giver tilskud til energibesparende foranstaltning som udskiftning af vinduer, hvilket du kan læse mere om her.

Ovenikøbet kan man med det genindførte håndværkerfradrag fratrække udgifter til arbejdslønnen ved de håndværksydelser, der er forbundet med energioptimering, i SKAT. Udskiftning af vinduer og døre er netop en af de mange ting, der nævnes – det kan du læse mere om her.

Vi har den høje faglighed ved udskiftning af vinduer og døre

Som tømrer og snedker har vi den faglighed, der skal til, for at din udskiftning af vinduer og døre bliver så perfekt som muligt. Samtidig kan vi også rådgive dig om, hvorvidt det skal være en udskiftning af vinduer eller måske snarere en reparation af døre og vinduer.

Vi reparerer også gerne indvendige døre i din bolig, eller udskifter dem, afhængig af hvad du ønsker. Som fagmand kan vi rådgive dig omkring design og funktionalitet med fokus på boligens atmosfære og stil.

Få et fornuftigt tilbud

Vi kører hver dag ud i Roskilde, Holbæk og Ringsted for at lave udskiftning af vinduer og døre, og vi kommer gerne forbi dig for en dialog om dit behov for nye vinduer, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 62 57 – så er udskiftning af vinduer og døre – eller reparation – tættere på.

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Mere end 40 års erfaring
  • Tilfredse kunder