Snedker- og tømrervirksomhed der har skabt kvalitet gennem mere end 40 år

Renovering af hus - husrenovering i Roskilde, Holbæk og Ringsted

Renovering af hus i Roskilde, Ringsted & Holbæk omegn

Nels Rasmussen er dit snedker- og tømrerfirma, når det kommer til renovering af hus

Vi står for renovering af hus – stort som småt

Gennem mere end 40 år har Nels Rasmussen leveret kvalitetsarbejde på danske huse. Vi har en massiv erfaring om materialer og teknikker og sætter altid kundens ønsker i højsædet. Du skal være tilfreds, før vi er det.

Vi sætter en ære i at løse enhver opgave, som skulle vi selv bo med resultatet, og det er ikke afgørende, om det er en større eller en mindre opgave, når vi taler renovering af hus. Vi går til sagen med samme entusiasme og kommer gerne med forskellige forslag til, hvordan opgaven kan løses bedst muligt. Sammen med dig lægger vi en plan, så det er dine forventninger og dit budget, der styrer enhver opgave ved renovering af hus.

Når det drejer sig om renovering af hus, løser vi enhver tænkelig opgave, som fx:

  • Renovering af gulve, vægge og lofter
  • Indbrudssikring
  • Isolering i forbindelse med renovering
  • Renovering af tag og tagrender
  • Renovering eller nybyg af terrasser
  • Renovering eller nybyg af trapper
  • Udskiftning eller renovering af vinduer og døre

Der er ingen grund til at skifte noget ud, der virker, men måske bare trænger til en større eller mindre reparation. Særligt på ældre huse er mange ting tilpasset huset specielt, og ved renovering af hus vil man ofte opdage, at det er lavet i en fin kvalitet.

Her kan vi som tømrer og snedker udbedre det eksisterende, så du med renovering af hus og diverse reparationer kan beholde det, huset er født med, og samtidig spare penge.

Renovering af hus starter med dialog

Når du bestiller Nels Rasmussen til renovering af hus, uanset opgavens størrelse, starter vi altid med en dialog, og hvis vi undervejs ser ting, der kan laves bedre eller billigere, så drøfter vi det med dig. Du skal være helt tryg ved enhver opgave, vi udfører, og vi tager gerne renovering af hus i det tempo, der passer dig og dit budget. Vi ved, at det er anstrengende at have håndværkere, så vi gør meget ud af at være venlige, fleksible og at rydde op efter os selv efter renovering af hus. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Lad os drøfte enhver opgave ved renovering af hus

Hvis du går med en opgave, du gerne vil drøfte med en erfaren og dygtig tømrer og snedker, så kører Nels Rasmussen ud hver dag i Roskilde, Holbæk og Ringsted, og vi kommer gerne forbi med tømrerbilen for at høre om dit behov for renovering af hus. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 20 22 62 57 – så er vi klar en drøftelse af renovering af dit hus.

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Mere end 40 års erfaring
  • Tilfredse kunder