Snedker- og tømrervirksomhed der har skabt kvalitet gennem mere end 40 år

Køkkenrenovering og renovering af køkken i Roskilde

Køkkenrenovering i Roskilde, Holbæk & Ringsted

Søger du en dygtig tømrer og snedker til køkkenrenovering eller nyt badeværelse? Så er det Nels Rasmussen, du skal have fat i.

Køkkenrenovering skal da laves af en professionel

Går du med drømmen om en køkkenrenovering eller et nyt badeværelse? Det er de færreste, der selv kan sætte et nyt køkken op, så det bliver både smukt og velfungerende. Alle rum er unikke, og særligt i ældre huse er der skæve hjørner og ulige vægge, og det kræver oftest en fagmand at få det til at stå snorlige, uden at låger binder, og skuffer hænger.

Som tømrer og snedker har vi solid erfaring med at lave køkkenrenovering i både små og større rum, og hos Nels Rasmussen tæller det mest, at du får netop det drømmekøkken, du ønsker dig i et nyt køkken.

Det er de færreste steder, man bare kan sætte et standardkøkken op, som lige passer ind. Det kræver tilretning og tilpasning, og måske har du nogle ideer, der gør netop din version af en køkkenrenovering helt unik?

Tag os med på råd ved en køkkenrenovering

Med mere end 40 års erfaring i køkkenrenovering, har vi samlet lidt ideer op undervejs, og vi vil gerne lade det komme dig til gode ved projekteringen af køkkenrenovering. Valgene er naturligvis altid dine, men måske kan vi komme med et par vinkler og løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Tag Nels Rasmussen med på råd, når du går og tumler med ideerne, så kan vi tænke med og stille spørgsmål til køkkenrenovering. Du skal bl.a. tænke over, hvor mange og hvilke af følgende elementer, du gerne vil have i et nyt køkken:

  • Underskabe
  • Overskabe
  • Hylder
  • Højskabe
  • Hjørneskabe

Vi kan bygge dybe skuffer, udtræksskabe og tilpasse de hårde hvidevarer, præcis hvor du ønsker dem. Og hvilken bordplade ønsker du i et nyt køkken? Ønsker du ovnen op i en anden højde? Meget arbejdsplads til madlavning? Et bord, hvor en kop kaffe kan nydes, eller dagens lektier kan klares?

Vi kan bygge nyt badeværelse præcis som du vil have det

Som tømrer og snedker gennem mere end 40 år kan vi bygge nyt badeværelse, så det bliver præcis det rum, du drømmer om. Hvor tidligere tiders badeværelse udelukkende var et praktisk rum, hvor man kun opholdt sig kort, ønsker mange i dag et badeværelse som et rum til wellness og afslapning. Vi rådgiver gerne om, hvordan dit nuværende badeværelse kan bygges om til et nyt badeværelse, der fungerer præcis, som du og din familie har behov for. Og vi bygger det naturligvis også gerne til dig.

Kontakt os om køkkenrenovering eller nyt badeværelse

Hver dag kører vi ud i Roskilde, Holbæk og Ringsted for at lave køkkenrenovering og nyt badeværelse, og vi kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte dine planer, og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 62 57 – måske er vi lige ude at lave en køkkenrenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Mere end 40 års erfaring
  • Tilfredse kunder