Snedker- og tømrervirksomhed der har skabt kvalitet gennem mere end 40 år

Gulvbelægning - Få lagt nyt gulv i Roskilde, Holbæk og Ringsted

Gulvbelægning i Roskilde, Ringsted & Holbæk

Skal du have ordnet din nuværende gulvbelægning, eller lagt en ny? Nels Rasmussen er med mere end 40 års erfaring den rette mand til opgaven.

Din gulvbelægning skal lægges af en erfaren tømrer

Gennem mere end 40 år har Nels Rasmussen lagt gulve i høj kvalitet, og det betyder, at vi har opnået solid erfaring i, hvad der virker allerbedst. Samtidig har vi løbende tilegnet os erfaringen med de typer gulvbelægning, der kommer frem, og ikke mindst de nyeste teknikker.

At vælge gulvbelægning er en tillidssag og en sag, der skal løses af en tømrer med vægten lagt på kvalitet. Uden gode gulve kan resten være lige meget, for du skal gå på det og se på det hver dag – og derfor skal din opgave med gulvbelægning løses af en fagmand. Så undgår du gulve, der knirker og er skæve, og kan nyde et smukt gulv, der er slidstærkt og holdbart.

Reparation af gulvbelægning

Hvis du har et solidt gulv allerede, der bare er blevet mærket af tidens tand og trænger til en kærlig hånd, er det ikke nødvendigt at udskifte din gulvbelægning, men i stedet reparere den, så den fremstår som ny. Et ældre gulv passer oftest perfekt til det rum, det er lagt i, og så er det ærgerligt at tage det op, for et nyt gulv vil måske ikke kunne passe lige så smukt. Mange ældre gulve er sunde men slidte.

Hos Nels Rasmussen har vi massiv erfaring i gulvslibning af massive gulve, som efter slibning behandles med enten sæbe, lud, olie eller lak. Så vil det fremstå som en helt ny gulvbelægning, der kan holde mange år fremover. Vi rådgiver gerne om, hvad fordelene er ved de forskellige typer efterbehandling.

Ny gulvbelægning

Står du med et gulv, der ikke længere er pænt og heller ikke kan blive det, kan det være en løsning med en ny gulvbelægning. Som tømrer og snedker med mere end 40 års erfaring kan vi lægge et nyt gulv, eller udskifte dele af dit gulv, inklusive undergulv, strøer og bjælker.

Lad os rådgive dig om, hvilken type gulvbelægning, der kan passe i dit hus, – valget er altid dit, men vi har stor erfaring med forskellige træsorter og andre belægningstyper.

Linoleum som gulvbelægning

Linoleum er blevet populært som gulvbelægning, da det er antistatisk, resistent over for gløder og har bakteriehæmmende egenskaber. Små ridser i linoleum heler sig selv, det er en miljøvenlig og svanemærket gulvbelægning, og så er det produceret af naturligt forekommende råvarer. Ikke mindst er det en gulvbelægning med mange mønster- og farvekombinationer, som Nels Rasmussen har mange års erfaring med at lægge helt perfekt.

Tal med os om gulvbelægning

Vi kører ud og laver gulvbelægning i Roskilde, Holbæk og Ringsted og kommer gerne forbi for at drøfte dine planer, hvad enten det er ny gulvbelægning eller reparation – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 62 57, så er vi på vej!

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Mere end 40 års erfaring
  • Tilfredse kunder