Snedker- og tømrervirksomhed der har skabt kvalitet gennem mere end 40 år

Gulvbelægning - Få lagt nyt gulv i Roskilde, Holbæk og Ringsted

Gulvafslibning i Roskilde, Ringsted & Holbæk

Hos Nels Rasmussen udfører vi traditionel og specialiseret gulvafslibning af høj kvalitet. Trænger dit nuværende gulv derfor til en afslibning, eller skal du flytte til en ny bolig, hvis gulv har brug for en kærlig hånd, er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder desuden kompetent rådgivning og drøfter gerne dine ønsker og planer for afslibningen inden, at vi kommer forbi og udfører den endelig gulvafslibning, da behandlingen af gulvet kan have stor betydning for det færdige resultat og udtryk.

Mange års erfaring danner grundlaget for høj kvalitet

Med mere end 40 års erfaring fra branchen, kan du med Nels Rasmussen som samarbejdspartner være sikker på, at kvaliteten af din løsning er helt i top. Vi vægter den enkelte kundens ønsker højt og går ikke på kompromis med høj faglighed, når vi udfører professionel gulvafslibning. Selvom gulvafslibning kan virke som en overkommelig og traditionel proces, udvikles der konstant nye teknikker og produkter, som kan bruges i forbindelse med dette, og denne udvikling følger vi tæt, så vi sikrer, at alle gulvafslibninger er up-to-date.

En alt-i-en løsning

Fra vores hovedsæde i Roskilde hjælper vi kunder på hele Sjælland med professionelt tømrer- og snedkerarbejde hver dag, og du har derfor rig mulighed for at få en alt-i-en løsning gennem os, når vi står til rådighed ved et væld af forskellige opgavetyper. Hvis du har brug for at høre mere om, hvad vi i forbindelse med gulvafslibning kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte vores kyndige personale på telefon 20 22 62 57 eller du kan udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Mere end 40 års erfaring
  • Tilfredse kunder